Aastrup Møbelsnedkeri, Dansk Møbeldesign har i årtier været kendt på det danske møbelmarked som leverandør af smukke højkvalitets sofaborde, sideborde og hjørneborde. Stilen genkendes som klassisk dansk møbeldesign med enkelte designs mere i retning af britisk møbelstil.

Det "grønne" logo er kendt og har fulgt virksomheden i mange år. Det vil fremover være knyttet til de designs som er kreeret op til år 2010.

Nyere designs får følgeskab af det nye logo her til højre::

 

AM-Furniture - Aastrup Furniture - Dansk Møbeldesign år 2010 er logoet for det nyeste design fra Aastrup Møbelsnedkeri. Under dette logo vil der i de kommende måneder og år blive lanceret forskellige nytegnede møbeldesigns fra Aastrup mesterens hånd.

Nye møbeldesigns fra Aastrup Møbelsnedkeri er også baseret på erfaringer i branchen og direkte kommunikation med firmaets vidende kunder.

De nye designs følger tidens trends og vil ligeledes give danske og udenlandske kunder smukke kvalitetsmøbler i kompromiløs høj kvalitet.

Aastrup Moebelsnedkeri - Fyn, Danmark De kendte og klassiske borde fra Aastrup Møbelsnedkeri har været at finde på boligmarkedet i Danmark igennem mange år.

De fleste Aastrup-bordene produceres i massivtræ og er kendte på markedet og hos kunderne for det elegante klassiske og tidløse møbeldesign og en stil, som fungerer umiddelbart godt i sammenstillinger med mange typer smag og personlig boligindretning.

Enkelt af de klassiske borde er dog finerede. Typisk med den smukke Sapeli-Mahogni.

Vore produkter bliver ofte rost for, at kvaliteten langt overgår, hvad man ellers kan købe af lignende produkter på markedet.

AM-Furniture - Aastrup Møbelsnedkeri De nyeste bordserier fra Aastrup Møbelsnedkeri - som nu sælges under det nye logo AM-Furniture men stadig som Aastrup Møbelsnedkeri - fremstår i det nyeste smukke og enkle møbeldesign til personlige boligindretninger, hvor kunden ønsker møbler med en mere skarpkantet markering men stadig med udstråling af høj kvalitet og personlig selvvalgt stil.

Træet på alle produkter udvælges særskilt til hvert produkt og tilpasses de øvrige specialfremstillede elementer i bordet. Mester er nemlig perfektionistisk i hver detalje.

Hvis du har Flash på din computer kan du trykke HER - og se vores "for sjov" - oprindelige web-forside, hvor vi har indbyggede et par små billedserier. (Flash dur ikke så godt på smartphones-og-smartpads)

AM-Furniture / Aastrup Møbelsnedkeri - Aastrup, Fyn, Danmark udvikler hele tiden på varianter af eksisterende produkter og på nye designs. Ofte er nye varianter af produkter et resultat af kommunikation med en kunde, der kan argumentere for, hvorfor han / hun ønsker bordet udført som specialbord.

Ikke alle kunde-specifikke borde ender som standardprodukter for andre kunder - men det sker, at ideen kan indarbejdes og derfor sælges igen til glæde for andre kunder. Derudover arbejdes hele tiden med at opfinde og videreudvikle på nye elementer, som kan indgå i det næste unikke Aastrup-bord. Desuden arbejdes kreativt med muligheder for helt nye designs - som skal afprøves og godkendes af kunder, før de indgår i standardpaletten.

Fra designerens værksted - kommer der mere på denne hjemmeside - om kort tid.

Aastrup Møbelsnedkeri leverer møbler til møbelhuse i hele Danmark. Kontakt os for at høre, hvor du finder nærmeste forhandler.

Vi har produceret en lille folder på dansk, som vi kan sende til dig til orientering.

Hvis du gerne vil tættere på et produkt, sætte hånden og øjet på - men ikke kan nå at besøge en møbelforhandler er det muligt at udskrive de fleste af de store produktbilleder for enkeltprodukter - På sitet får du adgang til den 28-siders A4-størrelse - produktvisning - ved at trykke på de små billeder i produktgrupperne. (Se den store pdf-brochure ved at trykke HER)

Kontakt os: AM-Furniture hedder også Aastrup Møbelsnedkeri

AASTRUP MØBELSNEDKERI - Kurt Pedersen - Østergyden 4 - Aastrup - 5600 Faaborg -Tlf. 62 61 50 12 - Fax: 62 61 50 21 - Mail: AASTRUP MØBELSNEDKERI

(Har du behov for trykkemateriale til evt. indsættelse i katalog e.l. er firmaets Webmaster også fotograf for AM-Furniture og kan hjælpe med højtopløste fotos af de fleste produkter efter forudgående aftale).

RENGØRING AF LAKEREDE OVERFLADER

Almindelig rengøring: Aftørring med en ren, tør klud eller med en klud hårdt opvredet i rent vand. Snavsede overflader aftørres med en klud hårdt opvredet i sæbevand eller i vand, der er tilsat flydende opvaskemiddel . Der skal omgående tørres efter med en ren, tør klud.
Grundig rengøring: Til rengøring og pleje af lakoverflader findes i handelen en række midler til både blanke og matte overflader og til forskellige træsorter.

RENGØRING AFLINOLIUMSBORDPLADER

er et kapitel for sig. Man skal vide, at lige efter man har rengjort den sorte flade, ser den ret grim ud - men det SKAL se sådan ud - i nogle timer - hvis du har brugt det rigtige middel - vel at mærke.

Aastrup Møbelsnedkeri - specialprodukter - ændringer i møbeldesign efter ønske fra kunde

Aastrup Møbelsnedkeri - sofaborde i klassisk stil

Hjørnebordet - i smuk massiv sæbebehandlet egetræ.

- med hylden i det design, som kunden ønskede.Bordet står smukt og gedigent men alligevel luftigt pga. denne type hylde.

Bordet er håndsamlet og alle dele visuelt tilpasset hinanden.

Aastrup Møbelsnedkeri - sofaborde i klassisk stil

Sofabordet - i bøgetræ - er helt specielt med sin hvidpigmenterede lak,

hvor bordpladen er hvid uden at være det - Man kan stadig se træets årer i pladen.

Bordet kommer til at stå elegant og lyse af god smag hos sin nye ejer.